Київський заклад Milk Bar долучився до реставрації історичної вивіски

Київський заклад Milk Bar долучився до реставрації історичної вивіски Фото: благодійна організація "Має значення"

Команда благодійної організації "Має значення" завершила реставрацію третьої історичної вивіски Києва. Нею стала вивіска "Молоко", яка з радянських часів була на фасаді гастроному на просп. Науки, 43.

Після реставрації вивіску чекає "переїзд". Її передадуть київському закладу Milk Bar, який фінансово долучився до відновлення вивіски. Бізнес профінансував половину робіт.

Кожна літера пройшла через обстеження і поетапне відновлення, щоб прослужити нашому прекрасному місту якомога довше. Майстри акуратно провели збірку, а наша команда готова перенаправити вивіску до Milk Bar, — розповідають реставратори.

Та вивіска "Молоко" не одразу опиниться на фасаді закладу. Спочатку її представлять на фестивалі "Кураж" 16-17 грудня, де працюватиме локація "Має значення".

Тим самим ми хочемо популяризувати бажання зберігати спадщину української архітектури. А ви матимете круту нагоду познайомитися (хто ще не встиг) з нами ближче, і наживо доторкнутися до відновленої частини історії, — кажуть в організації "Має значення".

Раніше "ТиКиїв" писав про кав'ярні, які працюють у реставрованому транспорті — двоповерхових автобусах та трамваї. Детальніше про ці цікаві місця дізнавайся тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації