Майже як весною: якою буде погода 12 лютого та де на Київщині буде найтепліше

Майже як весною: якою буде погода 12 лютого та де на Київщині буде найтепліше Фото: "ТиКиїв"

Новий тиждень у Києві та Київській області розпочнеться з потепління та сонця. Детальніше про погоду у понеділок, 12 лютого, розповідає "ТиКиїв" з посиланням на Укргідрометцентр.

Сьогодні вдень у столиці буде дуже тепло та доволі сонячно. Повітря у Києві прогріється до практично весняних +8 +10 градусів. 

Синоптики обіцяють незначну хмарність з проясненнями, вранці можливий туман, видимість сягатиме 200-500 м. Істотних опадів протягом дня не прогнозують. Вітер буде південний, доволі помірний — його швидкість сягатиме 7-10 м/с.

У Київській області буде схожа погодна ситуація — теж з незначною хмарністю, сонцем та ранковим туманом. Попри тепло, на дорогах місцями можлива ожеледиця. Вітер — південний, 7-10 м/с.

Температура на Київщині протягом дня коливатиметься від +7 до +12 градусів. А у Білій Церкві та Фастові повітря може прогрітися навіть до +13 +14 градусів. 

Раніше "ТиКиїв" розповідав про те, що легендарна столична кав'ярня на колесах LennyBus вирушила на реставрацію. Перед цим червоний лондонський автобус зробив почесне коло центром Києва.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації