На благодійний аукціон виставлено фрагмент мосту, що витримав влучання ракети

На благодійний аукціон виставлено фрагмент мосту, що витримав влучання ракети Фото: КМДА

Фрагмент київського пішохідного скляного мосту, що витримав влучання російської ракети, можна купити на благодійному онлайн-аукціоні у державній системі "Прозорро.Продажі". Стартова ціна лота — 10 000 грн.

Цей лот благодійного аукціону — унікальний уламок скляної конструкції 10 х 3,5 см зі світлодіодом у захисному коробі. На корпусі є кнопка, що вмикає підсвітку. Загалом таких сувенірів було виготовлено лише 100.

Склянний міст
Фото: КМДА

Київ вистояв. Україна вистоїть і переможе. Цей сувенір — не просто уламок мосту, а символ стійкості киян і всіх українців, — зазначив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

У КМДА повідомили, що аукціон відбудеться 2 червня, час проведення буде визначений системою автоматично. Подати заявку на участь в аукціоні можна до 18:00 1 червня за посиланням

Склянний міст
Фото: КМДА

Кошти з аукціону передадуть на забезпечення окремого стрілецького батальйону міста Києва. Зазначається, що цей батальйон був сформований у 2023 році. До нього увійшли мешканці та мешканки столиці. Зараз вони боронять нашу країну на передовій.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації