На Київщині відкриють оновлену школу бойових мистецтв: її допоміг відновити Тайвань

На Київщині відкриють оновлену школу бойових мистецтв: її допоміг відновити Тайвань Зображення: facebook.com/buchagolova

У Бучі наступного тижня відкриють оновлену школу бойових мистецтв, яку реконструювали за підтримки уряду та народу Тайваню. Про це повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Йдеться про ДЮСШ на базі колишнього спортклубу по вулиці Києво-Мироцькій, 69. Будівля була зруйнована на початку повномасштабного вторгнення, коли російські війська намагалися захопити Київщину.

Тепер тут обладнали сучасний спортивний центр, де діти та підлітки займатимуться різними видами бойових мистецтв: дзюдо, самбо, кунг-фу, боксом тощо. На відбудову школи уряд Тайваню виділив понад 18 млн грн.

Зараз там завершують останні підготовчі роботи: монтують новітнє обладнання, аби школа гідно зустріла своїх майбутніх вихованців. Також вже визначили тренерський склад, а на наступному тижні розпочнуть формування графіків. 

У Бучанській громаді з'являється ще один знаковий спортивний об'єкт і я радію, що наші діти будуть зростати та формувати своє здорове майбутнє, — каже Федорук.

Раніше "ТиКиїв" розповідав про те, як мешканці пошкодженої російськими обстрілами багатоповерхівки у Гостомелі власним коштом відновили фасад свого будинку. Будівля, розташована за кілометр від аеродрому "Антонов", постраждала під час російської окупації Київщини навесні 2022 року.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації