На Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом на перетині Полярної та Богатирської: фото

На Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом на перетині Полярної та Богатирської: фото Усі фото: t.me/vitaliy_klitschko

В Оболонському районі столиці відкрили рух новим шляхопроводом, який проходить вулицею Полярною через Богатирську. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Роботи на цьому об'єкті розпочали у червні 2023 року. Будівельники у стислі терміни встановили там опори, змонтували 72 балки прогонових будов, облаштували підземний перехід. Також шляхопровід обладнали сучасним освітленням, а зараз працюють над велодоріжками. 

0 / 0

Повністю завершити будівельні роботи та відкрити рух усіма з'їздами зі шляхопроводу мають до цієї осені. Також відремонтують підходи до розв'язки на вулиці Богатирській і не тільки.

Ще встановлять пандуси у підземному переході, нові зупинки громадського транспорту, змонтують контактну мережу тролейбуса та приведуть до ладу територію навколо. 

Нагадаємо, повністю відкрити рух Подільсько-Воскресенським мостовим переходом мають у вересні цього року. Окрім будівництва з'їзду на Троєщину, на об'єкті також вже зводять конструкції тунелів метрополітену мілкого закладання між майбутніми станціями "Затока Десенка" та "Райдужна".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації