На Подільському мостовому переході будують тунелі метро мілкого закладання: фото

На Подільському мостовому переході будують тунелі метро мілкого закладання: фото Усі фото: kyivcity.gov.ua

На Подільсько-Воскресенському мостовому переході зводять конструкції тунелів метрополітену мілкого закладання між майбутніми станціями "Затока Десенка" та "Райдужна". Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Будівництво ведуть на території Русанівських садів. Там вже зробили тимчасові насипи під будівництво тунелю під залізницею, а зараз влаштовують залізобетонні палі тунелю. 

Також там будують ділянку дороги від вулиці Петра Вершигори до розворотного кільця трамвая (у напрямку до вулиці Оноре де Бальзака).

0 / 0

Наразі здійснюються такі роботи: виправлення профілю колій трамвая, мощення міжколійного простору залізобетонними плитами, влаштування конструкцій дорожнього одягу вздовж трамвайних колій і будівництво підпірних стін, — розповів Поворозник.

Наступним етапом стане винесення інженерних мереж залізниці, розбирання колій і залізничної платформи та влаштування паль тунелю у земляному насипі.

З'єднання Подільського мосту з вулицею Бальзака та відкриття на ньому руху авто дозволить зменшити навантаження на Північний міст і знизити трафік на Троєщині.

Раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що повністю відкрити рух транспорту Подільсько-Воскресенським мостовим переходом мають у вересні цього року. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації