На Подолі активісти ліквідували незаконну парковку і засадили її квітами

На Подолі активісти ліквідували незаконну парковку і засадили її квітами Фото: телеграм-канал "DIY Київ"

Київські активісти ліквідували незаконну парковку на Подолі. Члени спільнот "DIY Київ" і "Спаська" встановили бетонні обмежувачі на вул. Волоській, аби заблокувати заїзд і незаконне паркування на тротуарах.

На Подолі ліквідували незаконну парковку і засадили її квітами
Фото: телеграм-канал "DIY Київ"

А щоб зробити міський простір ще й гарним, активісти озеленили територію. Бетонні антипаркувальні обмежувачі засадили квітами.

Нещодавно тут була незаконна парковка "ялинкою", що залишала не більше метру місця для проходу. Цього недостатньо ані для крісла колісного, ані для дитячого візочка, ані для людей з багажем. Ті, хто мав можливість, ризикуючи життям і здоров'ям, обходили запарковані автівки по дорозі. Друзі зі "Спаська" вирішили це виправити і самостійно встановили бетонні антипаркувальні обмежувачі, а ми засадили їх рослинками, — розповідають у телеграм-каналі "DIY Київ".

0 / 0

Також активісти звертаються до небайдужих киян. Людей, які будуть проходити повз квітучі стовпчики, просять поливати рослини, якщо у квітниках буде сухий ґрунт.

На Подолі ліквідували незаконну парковку і засадили її квітами
Фото: телеграм-канал "DIY Київ"

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що на ДВРЗ замалювали мозаїчне панно з персонажами українських казок. Хто це зробив та наскільки сильно пошкодили панно — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації