На ремонті парку "Почайна" у Києві розікрали 1,6 млн грн

На ремонті парку "Почайна" у Києві розікрали 1,6 млн грн Фото: Київська міська прокуратура

Під час ремонту парку "Почайна" підрядник  та інженер  технагляду заволоділи 1, 6 млн грн з бюджету, їм повідомлено про підозру.

Зазначається, що наприкінці 2020 року КП "Київський центр розвитку міського середовища" уклало договір із підрядником на проведення капітальних будівельних робіт окремих комплексів парку "Почайна", а також договір на виконання робіт з технічного нагляду. Загальна сума будівельних робіт становила 3,6 млн грн.

Розікрали бюджетні кошти
Фото: Київська міська прокуратура

Директор підрядної організації та фахівець із технічного нагляду вирішили нажитися на бюджетних коштах. При передачі замовнику актів про виконання будівельних робіт вони внесли у документи неправдиві відомості щодо обсягів їх виконання.

Розбіжність між фактично виконаними роботами та зазначеними в офіційних документах становить 1,6 млн грн, тобто 44% від загальної суми фінансування, — повідомляє Київська міська прокуратура.

Наразі досудове розслідування триває. Також, за інформацією прокуратури, проводиться судова експертиза щодо обґрунтованості витрат на будівельні роботи у ще одному столичному парку.

Читай також: столичний суд відпустив під заставу обвинувачених у вбивстві добровольця "Свободи".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації