На Троєщині встановили питні фонтанчики

На Троєщині встановили питні фонтанчики Фото: скріншот

У зоні відпочинку "Троєщина" завершили будівництво артезіанської свердловини та встановили фонтанчики з питною водою. Про це повідомляє КП "Плесо".

Проєкт свердловини розробили 2021 року. В його межах пробурили свердловину малої продуктивності, встановили відповідне обладнання й облаштували прилеглу територію. Глибина свердловини становить 100 метрів.

Метою будівництва свердловини було забезпечення відвідувачів зони відпочинку "Троєщина" якісною артезіанською питною водою. Вода зі свердловини призначена для функціонування душових, питних фонтанчиків та туалетів, що розташовані на зазначеній локації, — розповіли комунальники.

Також у "Плесо" нагадали киянам, що у зв'язку з воєнним станом цього року пляжний сезон у столиці не відкривали. Тому городянам настійно рекомендують не відвідувати пляжі, щоб уникнути великого скупчення людей. 

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що у Солом'янському районі столиці побудують новий бювет з артезіанською свердловиною за майже 6,3 млн грн. Артезіанську свердловину малої продуктивності мають облаштувати до кінця 2025 року неподалік від Національного авіаційного університету.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації