На Трухановому острові демонтували кафе, а землю повернули громаді

На Трухановому острові демонтували кафе, а землю повернули громаді Фото: Київська міська прокуратура

Дніпровська окружна прокуратура Києва повернула столичній громаді земельну ділянку на Трухановому острові, попередньо звільнивши її від будівель та споруд. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури. 

На Трухановому острові демонтували старе кафе
Фото: Київська міська прокуратура

Раніше ця земельна ділянка використовувалася підприємством для експлуатації та обслуговування нежитлового приміщення. Рішення про її повернення громаді перебувало в органах виконавчої служби з вересня 2021 року. Однак через активний супротив колишнього власника провести виконавчі дії тривалий час було неможливо. 

Завдяки дієвим заходам, вжитим працівниками окружної прокуратури, виконавчої служби та благоустрою, проведено примусове звільнення землі від будівель та споруд. Ділянку вже передали громаді Києва у придатному до використання стані.

На Трухановому острові демонтували старе кафе
Фото: Київська міська прокуратура

Раніше "ТиКиїв" писав, що Київський еколого-культурний центр почав судитися із забудовниками та Київрадою за захист Галерного острова. У суді вимагають скасувати рішення Київради 2007 і 2008 років, якими колишній мер Києва Леонід Черновецький передав Галерний острів під забудову.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації