На входах і виходах київського метро посилять заходи безпеки: що передбачено

На входах і виходах київського метро посилять заходи безпеки: що передбачено Фото: "ТиКиїв"

У київському метрополітені посилять заходи контролю на входах і виходах зі станцій. Для цього використовуватимуть ручні металодетектори. Найближчим часом у метрополітені також мають перевірити системи відеоспостереження і пожежогасіння та наявність засобів надання першої медичної допомоги. Про це стало відомо з рішення Ради оборони Києва від 28 березня, опублікованого в телеграм-каналі "Пасажири Києва".

Окрім цього, згідно з документом, у столиці мають опрацювати питання щодо обмеження проведення заходів за участі великої кількості людей. А поліції, ДСНС, СБУ, Нацгвардії і Департаменту муніципальної безпеки КМДА доручили посилити увагу до місць скупчення людей — ТРЦ, громадського транспорту і місць проведення заходів.

Головам райдержадміністрацій Києва та балансоутримувачам захисних споруд доручили забезпечити постійний доступ людей до укриттів під час повітряної тривоги, а також підготувати до використання пункти незламності.

0 / 0

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці прибиратимуть стихійні звалища та проводитимуть толоки. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації