Один з київських університетів почав надавати безоплатне житло переселенцям з Луганщини

Один з київських університетів почав надавати безоплатне житло переселенцям з Луганщини Фото: Unsplash

Вимушені переселенці з Луганщини можуть отримати тимчасове житло в Києві. 400 людей мають змогу безоплатно розміститися в гуртожитку Українського державного університету імені Михайла Драгоманова. Це стало можливим завдяки меморандуму, підписаному між університетом та Лисичанською міською військовою адміністрацією. Про це повідомили в телеграм-каналі Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

У гуртожитку передбачені кімнати на двох, трьох та чотирьох осіб. У кожному блоці є кухня, санвузол та душова кімната. На першому поверсі також облаштували кімнату для прання, кабінет медичної допомоги і приміщення для надання консультацій.

Наразі в гуртожитку є вільні місця. Проживання безоплатне, переселенці мають сплачувати лише рахунки за комунальні послуги.

Тимчасове житло знаходиться на вул. Левка Лук'яненка, 2. Телефон для довідок — 050-259-42-67 (Тетяна). Дзвінки приймають щодня з 08:00 до 18:00.

Раніше "ТиКиїв" писав, що на Київщині відкрили перший в Україні інтерактивний простір "Час на себе" та простір психосоціальної підтримки "Дбаю про себе". Яку допомогу там можна отримати – читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації