Під будівлею Верховної Ради знайшли уламки російського безпілотника

Під будівлею Верховної Ради знайшли уламки російського безпілотника Усі фото: t.me/verkhovnaradaukrainy

Після чергової нічної атаки "шахедів" на Київ, що сталася в ніч на 7 вересня, під Верховною Радою знайшли уламки одного з російських безпілотників. Про це повідомила пресслужба парламенту.

Там опублікували знімки уламків БпЛА, розкиданих по площі Конституції перед будівлею Ради. Зазначається, що пошкоджень на самій будівлі не виявили.

0 / 0

Як розповіли в КМВА, до Києва цієї ночі ворожі ударні дрони дісталися близько третьої ночі.Повітряна тривога у столиці тривала всього 18 хвилин, проте протягом цього часу над містом гучно працювали сили ППО.

Усі безпілотники, які загрожували столиці, були знищені. Жоден з них не досяг своєї цілі. У місті обійшлося без постраждалих та руйнувань. 

Внаслідок атаки "шахедів" у Печерському районі зафіксували падіння уламків за чотирма адресами та загоряння на відкритій місцевості на площі 50 кв. м, яке швидко ліквідували.

Нагадаємо, у столичному Музеї війни відкриють виставку "...за межею свого рідного краю", присвячену Курській операції ЗСУ. Також виставка розкаже про історію цього регіону, який історично був частиною найбільшого історико-географічного регіону України — Слобожанщини. 

Читай також: "Ракетний удар по Києву 2 вересня: які наслідки"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації