Під Києвом відкрили ще один Центр рекрутингу в ЗСУ

Під Києвом відкрили ще один Центр рекрутингу в ЗСУ Фото: mil.gov.ua

У Бучі відкрили Центр рекрутингу української армії. Він став 32-м в Україні. Про це повідомив уповноважений представник Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Рекрутинговий центр відкрили в ЦНАПі Бучанської міської ради. Там можна отримати консультацію щодо вакансій і дізнатися, як добровільно долучитися до війська.

Бежевець підкреслив, що в рекрутингових центрах не вручають повістки. Там працюють цивільні рекрутери, які лише консультують.

Співробітникам ТЦК прямо заборонено проводити мобілізаційні заходи у приміщеннях ЦНАПів. Це спеціально зроблено, щоб люди, які мають упереджені страхи, могли прийти та отримати всю інформацію необмежену кількість разів, — сказав він.

Раніше подібні центри у межах області були відкриті у Києві, Броварах та Білій Церкві.

  • ДЕ? Буча, вул. Енергетиків, 12 (ЦНАП Бучанської міської ради)

Консультацію також можна отримати за телефонами: +380 (95) 491 9664 та +380 (96) 659 8880 або написавши на електронну адресу: [email protected].

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що Міноборони запустило сайт для пошуку вакансій в армії. На сайті пропонується низка посад. Йдеться про кухарів, операторів дронів, гранатометників, стрільців, водіїв-механіків танків та БТРів, а також саперів, медиків, капеланів тощо. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації