Сніг, мороз та ожеледиця: у Києві суттєво погіршиться погода

Сніг, мороз та ожеледиця: у Києві суттєво погіршиться погода Фото: "ТиКиїв"

Найближчими днями на киян очікує вже майже справжня зимова погода зі снігом, похолоданням та навіть ожеледицею. Про це попередили синоптики Укргідрометцентру.

Так, сьогодні, 22 листопада, у Києві не обіцяють істотних опадів, але місцями може йти мокрий сніг. Також невеликий сніг місцями можливий по області.

Температура вдень у столиці буде морозна, -2 -4 градуси. По області — від -1 до -6 градусів. На дорогах буде ожеледиця, що може призвести до погіршення руху транспорту.

Завтра, 23 листопада, у Києві вночі морози посиляться до -8 -10. Вдень стовпчик термометра підніметься до -2 -4 градусів. Буде хмарно з проясненнями. Вдень прогнозують мокрий сніг.

У зв'язку з погіршенням погодних умов у КМДА відзвітували про готовність техніки до снігопадів. Загалом "Київавтодор" підготував 533 одиниці спецтехніки, 17,3 тисячі тонн солі та 54,5 тисячі тонн піску.

Також міська влада просить водіїв не паркувати авто на узбіччях доріг і на тротуарах під час снігопадів. І при погіршенні погоди — надавати перевагу громадському транспорту, щоб не створювати затори й не заважати снігоприбиральній техніці та машинам екстрених служб.

Тим, хто ще не встиг змінити гуму на авто на зимову, нагадують про необхідність це зробити.

Нагадаємо, на столичному ВДНГ знову відкриється "Зимова Країна" з ковзанкою, святковим ярмарком, виставками та іншими розвагами. Які святкові локації там працюватимуть, читай у матеріалі "ТиКиїв".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації