Стали відомі дати проведення мультипредметного тесту 2024

Стали відомі дати проведення мультипредметного тесту 2024 Фото: freepik.com

Міністерство освіти і науки затвердило дати організації та проведення національного мультипредметного тесту (НМТ) у 2024 році. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти. 

Тестування проходитиме у дві сесії: основну та додаткову. Основна сесія триватиме з 14 травня до 25 червня, а додаткова: з 11 до 19 липня.

Відповідно, будуть і два періоди реєстрації учасників НМТ — основний та додатковий. Основний етап реєстрації для участі в основній сесії НМТ триватиме з 14 березня до 11 квітня включно.

До 15 квітня зареєстровані учасники зможуть внести зміни у своєму персональному кабінеті: змінити предмет на вибір та населений пункт в Україні/за кордоном, де вони проходитимуть НМТ.

Додатковий період реєстрації на, відповідно, додаткову сесію тестування триватиме з 10 до 15 травня. На неї зможуть зареєструватися учасники, які не змогли цього зробити з поважних причин під час основного періоду, та ті, хто реєструвався в основний період, але отримав відмову. Внести зміни до реєстраційних даних можна буде до 19 травня.

З 8 травня зареєстровані учасники основних сесій НМТ зможуть завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення із датою, часом і місцем проведення НМТ. Учасники додаткових сесій зможуть дізнатися про дату, час і місце проведення тестування з 8 липня.

З міркувань безпеки інформацію про те, де в Україні проходитимуть тестування, не публікуватимуть для широкого загалу. Учасникам тестування також рекомендують не розголошувати ці дані задля власної безпеки та безпеки інших людей.

Інформація про результати основних сесій НМТ з'явиться у персональних кабінетах учасників до 2 липня, а додаткових сесій — до 26 липня.

Дати проведення мультипредметного тесту 2024
Дати проведення мультипредметного тесту 2024

Завантажити графік проведення НМТ у форматі PDF можна за посиланням.

Раніше "ТиКиїв" розповідав про корисні застосунки та онлайн-курси для поліпшення рівня української мови.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації