"Такфлікс" випустив добірку жіночої анімації "Секрети дівчат"

"Такфлікс" випустив  добірку жіночої анімації "Секрети дівчат" Фото: shotam.info

Онлайн-кінотеатр "Такфлікс" до Дня боротьби за права жінок випустив добірку жіночої анімації "Секрети дівчат". Про це повідомляє медіа "ШоТам".

Стрічки порушують проблеми розладів харчової поведінки, ментального здоров'я, прийняття себе, осмислюють урбаністичні зміни. Добірка складається з п'яти стрічок:

Петрівка-реквієм

Анімація Катерини Возниці про декомунізацію столиці. Фільм показує короткий момент топографічної розгубленості на зламі звички. 

Я та моя кремезна дупа

Іронічна анімація Єлизавети Письмак про жінку, яка сідає на жорстку дієту та починає марити: до неї приходить Ангел Об'єднаних Стерв Стрункодупії. Режисерка підіймає у своїй роботі важливу тему розладів харчової поведінки.

Тигр блукає поруч

Стилізована під японську анімацію стрічка Анастасії Фалілеєвої зроблена з вторинних матеріалів. Серце Кацумі переповнене сумом і тривогою. Дівчина вирішує покінчити з цим раз і назавжди, аж тут на допомогу їй приходить Тигр.

Виходь, Masha

Урбаністична анімація  Юлії Шалімової про Машу, якій онлайн-світ здається привабливішим, аніж реальний. Більшість часу її щоденної рутини забирає смартфон. Чи зможе вона вийти з віртуального світу та відчути себе живою?

Глибока вода

Казкова анімація Анни Дудко про приховану жіночу сексуальність. Самотня русалонька закохується в чоловіка і розуміє, що вже не може жити без нього. Сп'яніла від пристрасті, вона одного разу з'являється на порозі його квартири. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації