У "Добропарку" відкрили пляж: що там є

У "Добропарку" відкрили пляж: що там є Фото: facebook.com/dobropark.ua

У "Добропарку" під Києвом відкрили пляж. Тепер гості можуть не тільки насолодитися цвітінням лаванди, а й відпочити біля води. Про це повідомляють на сторінці парку у Facebook.

На цій локації можна знайти:

  • шезлонги з накриттям;
  • велике озеро з піщаним пляжем;
  • пірс та подушка для пірнання;
  • зручні переодягальні.

Відвідування пляжу входить у вартість вхідного квитка. Тобто для гостей "Добропарку" локація абсолютно безоплатна. 

0 / 0

У парку в самому розпалі сезон цвітіння лаванди. На відвідувачів чекають п'ять локацій, на яких можна робити красиві фотосесії, а також зони відпочинку для сімейних святкувань. Для дітей у "Добропарку" є тюбінгова гірка, батути й ігровий комплекс.

  • ДЕ? с. Мотижин, 29 км від Києва по Житомирській трасі
  • СКІЛЬКИ? 250–350 грн. Безплатно: діти до 4 років включно; діти з інвалідністю з дитинства (до 18 років); діти-сироти (до 16 років).

Довідка. "Добропарк" — приватний дендрологічний парк в Україні площею 300 га, що розташований під Києвом. Парк відкрили у 2020 році, він є локацією для проведення сімейних свят, виставок, концертів, фестивалів та інших культурно-масових заходів.

У квітні 2022 року стало відомо, що російські окупанти зруйнували "Добропарк". Засновники повідомили, що був повністю знищений головний будинок, постраждали усі інші будівлі, вщент потрощені транспорт та техніка. Також окупанти вкрали з парку садові інструменти. Після деокупації Київської області "Добропарк" вдалося повністю відновити.

Нагадаємо, на Київщині стартував сезон цвітіння лаванди. "ТиКиїв" віднайшов частинку Провансу поблизу столиці та розповідає про 10 локацій, де можна зробити яскраві фото та насолодитися неймовірними пейзажами й ароматами лаванди.  

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації