У двох школах Дарницького району добудовують сучасні укриття на понад 500 місць: фото

У двох школах Дарницького району добудовують сучасні укриття на понад 500 місць: фото Усі фото: kyivcity.gov.ua

Ще у двох закладах освіти Дарницького району завершують будівництво та облаштування нових укриттів. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Будівництво розпочалося наприкінці 2023 року, а зараз воно — на завершальній стадії. Зокрема, вже облаштували монолітний залізобетонний каркас підземної та надземної частин укриттів, проклали зовнішні мережі електропостачання. У підземних частинах зробили гідроізоляцію, утеплили зовнішні стіни та підлогу, встановили герметичні захисні двері.

0 / 0

Зараз тривають внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи, монтаж інженерних мереж і вентиляційного обладнання. Їх мають завершити в третьому кварталі 2024 року, тож очікується, що вже на початку осені укриття здадуть в експлуатацію. 

Нові сховища відповідатимуть усім вимогам безпеки та вміщатимуть разом 540 людей. Вони будуть розраховані на загальну кількість учнів та персонал цих шкіл.

0 / 0

Загалом, за даними КМДА, за останні два роки місткість укриттів у навчальних закладах столиці збільшилася на 67 тисяч місць. Тож столичним школам у навчальному році 2024–2025 рекомендують організувати освітній процес "максимально в очному форматі".

Читай також: "Фінляндія будує на Київщині "зелену" школу замість двох зруйнованих"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації