У Києві оновили старе укриття — тепер там працюють виставки і книжковий клуб

У Києві оновили старе укриття — тепер там працюють виставки і книжковий клуб Фото: The Village Україна

У Києві оновили старе сховище гуртожитку №2 Київського національного університету будівництва і архітектури. Тепер це сучасне укриття подвійного призначення — там проводять фотовиставки і проходить книжковий клуб. Про це повідомляє видання The Village Україна.

У Києві оновили старе радянське укриття — тепер там працюють виставки
Фото: The Village Україна

Укриття оновили силами студентів університету і платформи "Острів". Спочатку студенти демонтували непотрібні елементи, виготовили меблі й облаштовували укриття. Наприкінці будівельних робіт почали відкривати фотовиставки, проводити концерти і книжкові клуби.

Меблі та конструкції проєктували в такий спосіб, щоб їх можна було ремонтувати навіть із базовими навичками роботи з інструментами — пилою та шурупокрутом.

У Києві оновили старе радянське укриття — тепер там працюють виставки
Фото: The Village Україна

Команда платформи "Острів" не планує зупинятися лише на одному укритті. Вони хочуть відкрити ще кілька подібних сховищ, а після цього випустити практичні схеми й описи з їх створення, які будуть доступні для всіх.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відкрилася виставка робіт студентів та викладачів зруйнованої Академії Бойчука. Детальніше про це читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації