У Києві підготовку до національного спротиву пройшли близько 20 тисяч людей: фото

У Києві підготовку до національного спротиву пройшли близько 20 тисяч людей: фото Фото: kyivcity.gov.ua

У Києві за 2023 рік навчання з підготовки до національного спротиву пройшли близько 20 тисяч людей. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Курси проводять інструктори "Муніципальної охорони", які мають бойовий досвід. Навчання проходять за різними напрямами та мають різну тривалість — від одного дня та більше. 

Зокрема, є комплекс навчань з виконання бойових завдань, тренінги з надання медичної допомоги тощо. Навчання проводяться в умовах, максимально наближених до бойових, з використанням піротехніки. Це роблять для того, щоб якомога точніше відобразити складність і небезпеку воєнних ситуацій, сформувати максимальну відповідальність та зібраність під час навчань.

0 / 0

Після кожної тематичної частини навчань учасники проводять брифінг, діляться критичними зауваженнями, аналізують помилки та варіанти дій, щоб не помилятися надалі. 

Навчання добровольців з підготовки до національного спротиву проходять безоплатно протягом усього року. Щоб на них потрапити, потрібно заповнити форму за посиланням. Після завершення програми підготовки учасники, які успішно склали підсумкові практичні тести, отримують сертифікати. 

Нагадаємо, у Києві відкрився Центр каністерапії, де військовим, ветеранам, дітям та родичам військових, переселенцям та людям, які постраждали від війни, окрім психологів, допомогу надають собаки.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації