У Києві пройде забіг із собаками

У Києві пройде забіг із собаками Фото: unsplash.com

У столичному парку "Муромець" відбудеться весняний "Кросфест". У його межах можна буде взяти участь у забігу із собаками. Про це повідомляється на сторінці заходу в Facebook.

На учасників "Кросфесту" та їхніх улюбленців чекатимуть біг по траві, піску, ґрунтовими стежками, перепони на дистанції.

Дистанції забігу — 1 км і 5 км. Обрати свою дистанцію та зареєструватися можна на сайті "Кросфесту". Брати участь у забігу дозволяється із собаками будь-якої породи.

  • ДЕ? Парк "Муромець".
  • КОЛИ? 18 травня, о 10:00.
  • СКІЛЬКИ? 700–800 грн.

Забіг — благодійний: 50% від прибутку організатори передадуть на потреби 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR ЗСУ.

Це можливість активно і з користю провести час на свіжому повітрі, отримати яскраві емоції від подолання перешкод разом і здобути спільну із чотирилапим другом перемогу, — розповіли організатори заходу.

Раніше "ТиКиїв" публікував історію професійних марафонців, переможців "Десятки Незламності" Ольги та Миколи Нижників. Про початок спортивної кар'єри, вибір забігів для участі, мотивацію та страхи — подружжя розповіло нашому виданню. Історію марафонців читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації