У Києві стартує найбільший музично-культурний фестиваль цього літа "V`YAVA Єднання"

У Києві стартує найбільший музично-культурний фестиваль цього літа "V`YAVA Єднання" Фото: facebook.com/artzavodplatforma

На Aрт-заводі "Платформа" сьогодні, 23 травня, стартує музично-культурний фестиваль "V'YAVA Єднання", що триватиме до кінця цього тижня. За словами організаторів, це буде найбільша подібна подія цього літа.

На п'яти сценах фестивалю зіграють понад 400 артистів. Серед них — Thomas Schumacher, London Elektricity, ONUKA, Go_A, СКАЙ, Саша Чемеров, O.Torvald, Ziferblat, CHEEV, KRUTЬ, "Пиріг і Батіг", Стас Корольов & Vesnavoseny, Tember Blanche, Kurs Valut, Nazva, KHAYAT, KARTA SVITU, Votuma, dj KON', "Баламути", "ЯсноКрасно", Кралиця, товариство Київського кобзарського цеху та інші артисти. 

У суботу, 25 травня, в межах "V'YAVA Єднання" пройде DANCE UNITY FEST, де 70 шоу-команд будуть змагатися за звання найкращої та за призовий фонд. 

Окрім музики та танців, на фестивалі будуть представлені різні мистецькі проєкти й активності. Так, на Алеї майстеркласів гостей навчатимуть ткацтва, різьблення, гончарства, ковальства, випікання жайворонків із тіста тощо.

У межах фестивалю пройде виставка "identification. Код нації", де покажуть понад 100 творів від 19 українських митців. А на ярмарку українські майстри та бренди продаватимуть свої витвори: одяг, аксесуари, прикраси й декор.

Для шанувальників активного відпочинку облаштують спортивні зони, де можна буде пограти в баскетбол, настільний теніс, футбол та інші ігри. А дітей на фестивалі розважатимуть іграми, хороводами, забавами у фольклорному стилі, вуличними виставами, науковими шоу тощо.

На "V'YAVA Єднання" також будуть раді домашнім тваринам, для яких обладнають спеціальну локацію. Також на фестивалі облаштують мілітарі-простір із майстеркласами та лекціями.

Мета заходу — зібрати три мільйони гривень на потреби Третьої окремої штурмової бригади, а також на напрям "Медичної допомоги" в межах платформи UNITED24.

Нагадаємо, у Музеї історії Києва відкрили виставку робіт українських митців XIX-XXI століть, які надихалися нічною красою столиці. Експозицію презентували до Дня Києва, який цього року відзначають 26 травня.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації