У Києві та Броварах вшанували пам'ять жертв авіакатастрофи, яка сталася торік

У Києві та Броварах вшанували пам'ять жертв авіакатастрофи, яка сталася торік Фото: МВС

Сьогодні, 18 січня, виповнюється рік з трагічної авіатрощі у Броварах. Ця катастрофа забрала життя 14 людей — семеро представників керівних посад МВС України, трьох членів екіпажу та чотирьох цивільних, серед яких одна дитина.

Жертв авіатрощі вшанували на Байковому кладовищі, де поховане керівництво та працівники МВС. Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко разом з Головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком, главами центральних органів виконавчої влади системи МВС, родичами та знайомими загиблих взяли участь у церемонії покладання квітів.

0 / 0

Після цього предстоятель Православної церкви України Митрополит Епіфаній провів у Софійському соборі пам'ятну панахиду за загиблими.

У Києві та Броварах вшанували пам'ять жертв авіакастрофи, в якій загинуло керівництво МВС
Фото: МВС

Вшанували пам'ять жертв катастрофи і на місці трагедії — біля садочка "Джерельце" у Броварах. Представники Київської ОВА, Броварської РВА, керівництво Броварської громади, педколектив "Джерельця", батьки та юні вихованці садочка взяли участь у хвилині мовчання, а представники ГО "Духовність" провели спільний молебень за душі загиблих.

У Києві та Броварах вшанували пам'ять жертв авіакастрофи, в якій загинуло керівництво МВС
Фото: Броварська міськрада

Біля садочка також облаштували імпровізований меморіал. Люди приносили туди квіти, іграшки та запалені лампадки.

0 / 0

Також представники міської влади поклали квіти до місць поховання загиблих Тетяни Бойченко та Марини Грановської на місцевих кладовищах.

У Києві та Броварах вшанували пам'ять жертв авіакастрофи, в якій загинуло керівництво МВС
Фото: Броварська міськрада

Раніше "ТиКиїв" писав, що до роковин авіакатастрофи вийшов документальний фільм про загиблого очільника МВС Дениса Монастирського. Детальніше про цю стрічку дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації