У Києві та області приберуть захаращені території вздовж залізничних колій

У Києві та області приберуть захаращені території вздовж залізничних колій Фото: kyivcity.gov.ua

У Києві та Київській області приберуть від сміття захаращені території вздовж залізничних колій. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Напередодні представники КМДА, влади Київщини та Південно-Західної залізниці проїхались по місту та області залізничними маршрутами південного напрямку. Інспектування тривало майже три години, і за його результатами складуть план упорядкування територій вздовж колій.

Під час об'їзду чиновники побачили велику кількість місць з хаотично накопиченим сміттям, яке залишили місцеві жителі приватних будинків, пасажири залізниці, власники гаражів тощо. Тож на цих територіях вирішили навести лад спільними зусиллями, залучивши відповідальні служби та установи. Прибирання будуть проводити у межах двомісячника з благоустрою.

Акцент цьогорічного весняного прибирання — впорядковувати спільними зусиллями всі території Києва, незалежно від їх приналежності чи складності розташування, — зазначив заступник голови КМДА.

Також у межах весняного двомісячника з благоустрою ліквідують стихійні звалища та приберуть локації, на стан яких скаржаться кияни. За результатами прибирань складуть рейтинг районів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації