У київському зоопарку врятовані папуги переїхали в літню фазенду

У київському зоопарку врятовані папуги переїхали в літню фазенду Фото: zoo.kyiv.ua

У столичному зоопарку велика група хвилястих папужок, врятованих під час війни, переїхала в нову літню фазенду. Це допоможе повернути птахів до нормального психологічного стану та соціалізувати їх у групі собі подібних. Про це повідомляє  КП "Київський зоопарк".

Фахівці зазначають, що реабілітація птахів - це складний процес. У нових авіаріях, на свіжому повітрі, серед зелених кущів, папуги зможуть швидше і легше адаптуватися.

У літній фазенді облаштували гнізда, канати й гойдалки, присади, годівничку та напувалку. Дно авіарію встеляє дерев’яна мульча. Будиночок розрахований на проживання до 20 хвилястих папуг.

0 / 0

Врятовані папужки смакують зерновий корм, овочі та фрукти і швидко відновлюють сили у дружній гомінкій зграї. Побачити їх можна у сквері навпроти слона, — розповіли працівники зоопарку.

Відвідати київський зоопарк можна щодня. Центральні квиткові каси працюють у понеділок із 12:00 до 17:00, з вівторка до неділі — з 10:00 до 17:00.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, як київський зоопарк облаштував нові домівки своїх мешканців. Там з'явилися калюжі для капібар та пляжі для фламінго і багато іншого.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації