У парку Червоного корпусу КНУ ім. Шевченка відкрили Місце Тиші

У парку Червоного корпусу КНУ ім. Шевченка відкрили Місце Тиші Усі фото: facebook.com/kyiv.university

У парковій частині на території двору Червоного корпусу КНУ ім. Шевченка  відкрили "Місце Тиші" – простір пам'яті про загиблих у війні студентів та курсантів університету. Про це повідомили у пресслужбі КНУ.

У новому просторі висадили молоді туї та калини. До акції долучилися студенти, курсанти та викладачі університету. 

Акція відбулася з ініціативи студпарламент КНУ та кураторок Віртуального меморіалу пам'яті загиблих шевченківців за підтримки адміністрації університету

Зелені насадження підібрали співробітники ботсаду КНУ, а проєкт ландшафтного дизайну розробили фахівці кафедри біології рослин спільно зі студентами освітньої програми "Ландшафтний дизайн та озеленення". 

0 / 0

Ректор університету Володимир Бугров зазначив, що дерева є символом вічного життя, тож акція була глибоко символічною.

"Місце Тиші" — простір пам'яті про університетську молодь, сильнішу за світ і вищу за життя у своєму прагненні України, пам'яті про "Користь, Честь і Славу" у найповнішому вияві, пам’яті й вдячності, — додали у КНУ.

Нагадаємо, Національний авіаційний університет вперше очолила жінка. Очільницею університету стала депутатка Київради Ксенія Семенова, яка раніше обіймала посаду в.о. проректора з наукової роботи та інноваційного розвитку вишу.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації