Український ювелірний бренд подарував вчительці прикрасу за виправлену помилку на банері

Український ювелірний бренд подарував вчительці прикрасу за виправлену помилку на банері Скриншот сторіз instagram.com/bdzhola_zno

Український бренд ювелірних подарунків LOVE YOU віддячив за уважність вчительці української мови та блогерці, яка помітила граматичну помилку в комунікації. Відео набрало два мільйони перекладів та жваве обговорення.

У лютому бренд LOVE YOU запустив кампанію, в якій персоналізовано зізнавався своїм клієнтам у коханні. Реклама стала вірусною через граматичну помилку. 

Неточність на рекламному банері LOVE YOU помітила Юлія Дейнега, викладачка української мови та літератури, яка веде навчально-розважальний блог. Вона опублікувала відео у своїх соцмережах, де пояснила, що ім'я "Настя" в кличному відмінку на банері написали неправильно. 

Короткі форми імен із закінченням "я" в називному відмінку типу "Таня", "Ваня", "Коля" мають закінчення "ю" в кличному відмінку — "Таню", "Ваню", "Колю". Але Настя є винятком, і в кличному відмінку це буде "Насте, — пояснила Юлія.

 

Відео зібрало близько двох мільйонів переглядів сумарно в Instagram та TikTok, а також викликало жваві дискусії серед користувачів соцмереж. В коментарях дехто підтримав блогерку, але не обійшлося без хейту.

Скриншот сторіз instagram.com/bdzhola_zno

Тож LOVE YOU відреагував на допис Юлії та вирішив подякувати їй за уважність. Команда бренду зробила дівчині персоналізований подарунок — прикрасу з сету "Патріотичний", а також листівку у стилі рекламної кампанії з виправленою помилкою.

Своїми емоціями від сюрпризу Юлія поділилася у соцмережах. 

Також бренд повідомив, що з березня з'являться нові персоналізовані привітання в оновлених рекламних кампаніях LOVE YOU на вулицях Києва та Львова.

Нагадаємо, Zara, Bershka та інші бренди групи Inditex повернуться в Україну. Це офіційно підтвердили у Міністерстві закордонних справ.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації