Укрпошта випустила нову марку "русскій воєнний флот — до дна!"

Укрпошта випустила нову марку "русскій воєнний флот — до дна!" Усі фото: facebook.com/ukrposhta

Укрпошта випустила нову поштову марку "русскій воєнний флот — до дна!", яка продовжує знамениту серію про "русскій воєнний корабль". Про це повідомляє пресслужба компанії.

У новому поштовому випуску зобразили найвагоміші втрати ворожого флоту за два роки повномасштабної війни. Крім вже потоплених та пошкоджених кораблів, на марці є і поки цілий фрегат "адмірал макаров", але символічно перебуває під прицілом.

Новинка продовжує легендарну серію, яку у квітні 2022-го почала поштова марка "Русскій воєнний корабль, іді… !" Авжеж, та сама, що передвістила знищення Збройними Силами України ворожого крейсера "москва", — зазначили в Укрпошті

0 / 0

Придбати поштовий набір можна у відділеннях та філателістичних крамницях Укрпошти, а також в інтернет-магазині.

Вартість аркуша з марками становить 120 грн. А весь набір, в який входить аркуш "русскій воєнний флот – до дна!", конверт "Перший день", художній конверт та дві картки, коштує 156 грн.

Дизайн розробив художник Віктор Грудаков. Також тут використали шрифт UAF Sans Дмитра Растворцева, який він розробив спеціально для ЗСУ.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що український розробник відеоігор випустив демоверсію гри у "танчики" Threads of War, у якій потрібно звільняти українські міста від російських окупантів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації