В Україні презентували освітній проєкт для родин та партнерів військових і ветеранів

В Україні презентували освітній проєкт для родин та партнерів військових і ветеранів Фото: instagram.com/baturinets.m

В Україні презентували освітній проєкт "Близькі" для родин та партнерок військових і ветеранів. Про це йдеться на сторінці проєкту в Instagram.

Основна мета проєкту — дати нові знання, ідеї та місце, де вони зможуть навчитись чомусь новому.

Ми хочемо сформувати спільноту, в якій ви матимете змогу отримати нову професію, нові навички, знайти свій розвиток у менеджерських-бізнес-креативних сферах, — кажуть у "Близькі".

Найближчим часом проєкт анонсує програми, де близькі воїнів і ветеранів зможуть кар'єрно зростати та відпочивати у спільноті людей, які зрозуміють та розділять їхні переживання. А мами дітей воїнів зможуть знайти заняття для них і приділити час власній самоосвіті.

Ми дамо знання, допоможемо, а якщо щось буде не виходити — сядемо і розберемось чому. Зробимо все, щоб у нас було комфортно і вам, і вашим дітям, і близьким, — додають у проєкті.

Ініціативу запустила засновниця школи комунікацій Bazilik Марина Батуринець. Вона каже, що ідея народилась під час проведення курсу "Комунікації" для близьких воїнів і ветеранів у Veteran hub. Вона об'єднала зусилля з іншими співорганізаторками, і так з'явились "Близькі". 

Сьогодні в нас є мінікоманда, перший календар на січень. Будемо вчитись писати тексти, вчити англійську, писати бізнес-плани, запустимо ще один потік курсу "Комунікацій", — додає Батуринець.

Нагадаємо, Державне агентство розвитку туризму презентувало проєкт меморіалізації пам'ятних місць. Його запустять у пілотному режимі у Київській області.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації