Відбудований будинок на Київщині прикрасить мурал, присвячений героїзму області

Відбудований будинок на Київщині прикрасить мурал, присвячений героїзму області Фото: фейсбук Руслана Кравченка

Один із відбудованих будинків у Київській області прикрасить мурал "Область героїв". Авторка ескізу стінопису — талановита художниця сенсів Соня Морозюк. На блакитно-жовтому тлі можна побачити назви населених пунктів, що найбільше постраждали від війни, та слова, що асоціюються зі спротивом Київщини: "гідність", "незламність", "відважність".

Мурал буде присвячений героїзму людей, які пережили окупацію, допомогли у звільненні Київщини та продовжують її захищати. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.  

Київщина — область героїв, і про це повинен знати кожен! Пишаюся нашими мешканцями, які мужньо пережили окупацію і героїчно допомогли звільнити Київщину. Пишаюся нашими Силами оборони, які цілодобово захищають небо й охороняють наш спокій. Дякую ЗСУ за надійний захист! Пишаюся нашими волонтерами та спеціалістами, які працюють над відновленням домівок та інфраструктури. А ще я пишаюся нашими митцями, які навіть у такі темні часи продовжують випромінювати світло, — пише Руслан Кравченко. 

Фото: фейсбук Руслана Кравченка

На якому будинку з'явиться мурал — поки що не повідомляють. Також невідома і дата його відкриття. Очільник Київської області запевняє, що це буде вже зовсім скоро. 

Раніше "ТиКиїв" писав, що переселенці, які живуть у Київській області, можуть отримати до 150 тис. грн на власну справу. Як отримати кошти — читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації