Відключення можуть тривати довше: графік обмежень електропостачання на 2 липня

Відключення можуть тривати довше: графік обмежень електропостачання на 2 липня Фото: freepik.com

У вівторок, 2 липня, у Києві та Київській області стабілізаційні відключення електроенергії діятимуть впродовж усієї доби. Про це повідомляє ДТЕК "Київські регіональні електромережі".

Через спеку, що триває з минулого тижня, є велика ймовірність відключень у світло-сірій зоні графіків. Тобто, світла у споживачів може не бути довше.

Як уточнює Укренерго, сьогодні застосовуватимуть три черги погодинних відключень до 10:00 та з 13:00 і до кінця доби. З 10:00 до 13:00 обсяг обмежень зменшать до двох черг графіків погодинних відключень. 

Причиною обмежень є зростання споживання електроенергії через спеку. Вдень у Києві та по Україні в цілому очікується близько +32 градусів. Будь ласка, ощадливо споживайте електроенергію. Не вмикайте потужні електроприлади одночасно. 

Інформацію про те, як саме це впливає на графіки погодинних відключень у кожній області, дивіться на офіційних сайтах обленерго та на їхніх майданчиках у соцмережах, — зазначили в Укренерго.

Графік відключень за своєю адресою кияни можуть дізнатися у чат-боті у Viber, Telegram, на сайті ДТЕК. Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо відключення триває довше, ніж вказано у графіку.

Нагадаємо, раніше у Київводоканалі відреагували на інформацію щодо можливого впровадження графіків відключень води у столиці. Там розповіли, чи будуть обмежувати водопостачання у Києві насправді.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації