Віталій Козловський вперше показав обличчя сина Оскара та присвятив йому колискову: відео

Віталій Козловський вперше показав обличчя сина Оскара та присвятив йому колискову: відео Фото: пресслужба Віталія Козловського

Український співак Віталій Козловський вперше показав обличчя маленького сина Оскара. В новому кліпі та в соцмережах!

Фото: пресслужба Віталія Козловського

Сьогодні хлопчику виповнилося 7 місяців. На честь свята артист вирішив поділитися новою відеороботою на пісню "Сину", в якій брали участь його син та кохана дружина Юлія. 

Фото: пресслужба Віталія Козловського

Це тепле і ніжне відео — залаштунки сімейної фотосесії, яку знімала фотограф Вікторія Суржко.

Я хотів, щоб цей кліп вийшов на півріччя сина. Але через переведення по службі і від‘їзд, я не міг вчасно закінчити роботу над ним. Тому довелося відкласти. Сьогодні синочку виповнюється 7 місяців і саме цю дату символічно я обрав для того, щоб поділитися своєю найбільшою радістю і гордістю з усіма, — розповідає Козловський. 

Цей кліп став подарунком для родини артиста від режисера Макса Сало та продюсера Віталія Денчука.

Фото: пресслужба Віталія Козловського

Віталій Козловський хоче, щоб все це збереглося в архіві, щоб Оскар, ставши дорослим, міг переглянути його і зрозуміти, скільки любові і тепла подарували йому батьки.

Коли Оскар буде дорослим, коли у нього будуть свої діти, він зможе переглядати це відео і завжди пам’ятати, який він був маленький, якими були ми поряд з ним, скільки тепла і любові було навколо, — додає співак. 

Нагадаємо: Віталій Козловський у грудні 2023 року одружився зі своєю піарницею Юлією Бакуменко. 25 лютого 2024 року в них народився син Оскар. Про поповнення родини співак повідомив через два місяці. Сина похрестили навесні у Михайлівському Золотоверхому соборі в Києві. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_1490.JPG - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації