Волонтери облаштують парк під Києвом: що там буде

Волонтери облаштують парк під Києвом: що там буде Фото: facebook.com/dobrobat.in.ua

Волонтери "Добробату" розпочали проєкт "Відродження Бородянки". В його межах вони облаштують концептуальний парк на площі Тараса Шевченка. Про це повідомляють на сторінці волонтерської організації у Facebook.

Днями на головній площі селища провели велику толоку і висадили перші клумби з QR-кодом. Це стало початком масштабної реконструкції.

Згодом ця площа перетвориться на новітній зелений громадський простір — концептуальний парк, який символізуватиме зв'язок з природою та відродження Бородянки, — розповіли волонтери.

0 / 0

У парку біля Будинку культури будуть тематичні зони. Головною такою зоною стане "Джерело відродження" — пшеничне поле, символ енергії, що дає життя всьому навколо. Поруч облаштують зони відпочинку з дерев'яними терасами, квітники, ігрові зони для дітей, фонтан та багато іншого.

За словами волонтерів "Добробату", новий парк стане комфортним і приватним середовищем, де буде близький контакт із природою.

Це місце стане джерелом нашої сили, звідки розпочнеться відновлення не лише цього чудового селища, але й усієї України, — додали волонтери.

Проєкт "Відродження Бородянки" реалізується спільно з Бородянською селищною радою.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що столичні комунальники планують збільшити кількість ділянок, на яких не будуть скошувати траву. 

Читай також: "Як у парку "Партизанська слава" обстежують вікові дуби"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації