З даху будинку на Печерську демонтували велику рекламу: для цього покликали альпіністів

З даху будинку на Печерську демонтували велику рекламу: для цього покликали альпіністів Фото: instagram.com/kyivreklama

Комунальники демонтували велику рекламну конструкцію з даху житлової багатоповерхівки біля станції метро "Печерська". Про це повідомили в Управлінні з питань реклами КМДА.

Рекламний напис площею понад 60 квадратних метрів стояв на даху восьмиповерхового будинку на висоті 25 метрів. Тож для демонтажу довелося залучити промислових альпіністів. Спочатку вони відокремили літери, а потім зняли каркас всієї конструкції.

Фото: instagram.com/kyivreklama

В Управлінні з питань реклами зазначили, що ця конструкція порушувала правила розміщення реклами у Києві, тому її вирішили прибрати. Наступного разу демонтуватимуть ще одну схожу незаконну вивіску на даху неподалік Палацу спорту.

Щоб розмістити рекламний засіб на даху, необхідно отримати відповідний дозвіл. А під час оформлення реклами власник має врахувати низку особливостей. Усю необхідну інформацію можна знайти на сайті Управління з питань реклами КМДА.

Нагадаємо, на транспортних розв'язках у Києві більше не будуть розміщувати рекламні конструкції. Таке рішення ухвалив суд. Майже всю рекламу з мостів на транспортних розв'язках уже демонтували, і зараз роботи тривають.

Читай також: "У червні в Києві демонтували 2000 незаконних вивісок"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації