З російського полону повернули оборонців Київщини та Чорнобильської АЕС

З російського полону повернули оборонців Київщини та Чорнобильської АЕС Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

У День Незалежності України з російського полону повернули 115 українських захисників. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

Ще 115 наших захисників повернулися сьогодні додому. Це воїни Національної гвардії, Збройних Сил, Військово-морських сил, Державної прикордонної служби, — написав він.

Президент додав, що Україна докладає максимум зусиль, щоб повернути додому всіх полонених. Також Зеленський подякував кожному підрозділу, який поповнює український обмінний фонд.

Це наближає звільнення наших військових, наших цивільних із російського полону. Дякую нашій команді та партнерам, ОАЕ за те, що наші люди повертаються додому, — написав Президент.

0 / 0

Журналісти "24 каналу" уточнили, що сьогодні з російського полону додому повернулися шестеро нацгвардійців з гарнізону охорони Чорнобильської АЕС, військові, які боронили Київську, Донецьку області, Херсонщину та Луганщину.

Українські воїни, яких сьогодні вдалося звільнити з неволі ворога, також брали участь у боях за Гостомель і запасний командний пункт Генштабу на Київщині, — розповіли журналісти.

Нагадаємо, що звільнені з полону кияни можуть скористатися пільгами на санаторно-курортне лікування.

Читай також: "Портрети-маніфести: у вітринах ЦУМу з'явилися фото ветеранів та їхніх близьких"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації