Zara, Bershka та інші: у Києві 3 квітня відкриють 20 магазинів груп Inditex

Zara, Bershka та інші: у Києві 3 квітня відкриють 20 магазинів груп Inditex Фото: unsplash.com

Дистриб'юторська група Inditex, яка володіє брендами Zara, Zara Home, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho та Massimo Dutti, відкриє у Києві 20 своїх магазинів. Серед них — три перших магазини Zara, повідомляє іспанська інформагенція EFE.

Модний гігант повертається на український ринок через понад два роки після закриття своїх магазинів (з початку повномасштабного російського вторгнення).

В Inditex кажуть, що відновлення їх роботи в Україні буде поступовим та адаптованим під потреби нашого ринку. Спочатку магазини брендів Zara, Bershka та інші відкриються у Києві, а потім — у Львові. Також одночасно із запуском фізичних магазинів почнуть відновлювати й онлайн-продажі. Умови обслуговування оголосять на сайтах брендів.

Зазначається, що найближчими місяцями Inditex може відкрити в Україні близько п'ятдесяти магазинів — у столиці та у містах на заході країни, які розташовані далеко від лінії фронту.

Зазначимо, що деякі столичні торгові центри вже анонсували повернення магазинів групи Inditex.

Нагадаємо, український дизайнер Андре Тан представив свою нову колекцію на Los Angeles Fashion Week. Модельєр привіз до США дроп власного sustainable fashion бренду RDNT під назвою Open Your Eyes.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації