Збір на ЗСУ, масштабне освідчення у коханні та вушка за 2 мільйони: DOROFEEVA відіграла сольник у Києві

Збір на ЗСУ, масштабне освідчення у коханні та вушка за 2 мільйони: DOROFEEVA відіграла сольник у Києві Фото: пресслужба DOROFEEVA

9 грудня українська хітмейкерка Надя Дорофєєва відіграла у Stereo Plaza свій сольний концерт. Виконавиця виступила з програмою "Кохаю, але не зовсім". Щоб послухати хіти співачки зібралися три тисячі фанів. "ТиКиїв" також побував на концерті та готовий поділитися враженнями.

Для розігріву публіки Надя покликала гурт DOBRYVA. Після їх виступу відбувся благодійний аукціон, який провів популярний комік Женя Янович. Він розіграв чотири лоти, серед яких: книга "Очі Маріуполя" з автографами бійців "Азову", яку особисто передав Наді майор Нацгвардії України Богдан Кротевич (вторгували 100 тисяч грн); прапор з підписами бійців "Азову", зокрема, командира Дениса "Редіса" Прокопенко (100 тисяч грн); спільний пост з DOROFEEVA в інстаграм (160 тисяч грн). Усього за пів години на потреби полку "Азов" вдалося зібрати 460 тисяч гривень.

Далі на екрані на присутніх чекало потужне інтро, в якому Надя закликала цінувати кожен момент життя, і на сцені з'явилася сама Додо.

Співачка розпочала шоу піснею "Кохаю, але не зовсім". І одразу ж продовжила розкачувати публіку україномовною версією хіта Fenomenal.

В унісон з Дорофєєвою фани проспівали хіти "Різнокольорова", "На самоті", "Крапають" та "У твоїй душі". Прозвучала і нова композиція артистки "Хай пишуть". Вона стала своєрідною афірмацією на хейт і критику. Під час виконання треку присутні підняли догори заголовки жовтої преси, написані на папері. Виглядало ефектно.

Далі артистка виконала пісню "Вотсап", на написання якої Надю надихнула історія дівчини, що очікує коханого з фронту. Додо традиційно зіграла на барабанах, що додало більшої експресії номеру. Під час концерту на сцену разом з DOROFEEVA вийшов Макс Барських. Вони запалили зал дуетною піснею "Ритми".

До Наді також вийшов її чоловік і співавтор багатьох хітів Міша Кацурін. Вони виконали спільну композицію "Щоб не було", а позаду демонстрували їх романтичні кадри. Зрештою, наприкінці Міша й Надя палко поцілувались.

А от свою дуетну композицію "Дим" Додо виконала сама. POSITIFF на сцені так і не з'явився.

Співачка продовжила шоу і заспівала свої хіти з україномовного альбому "Сенси": "Охололо", "щоб не було" і трек "Думи", який знайшов відгук у серцях мільйонів слухачів.

Варто згадати й про спеціальний лот, який розіграв блогер Антон Птушкін. "З молотка" пішли пухнасті вуха з кліпу Дорофєєвої на пісню "На самоті". За аксесуар вдалось виручити аж два мільйони гривень. Їх спільно придбали дружина Олега Гороховського (Monobank) Тамара і представник мережі мультимаркетів "Аврора" — Роман Сівковський.

Сюрпризи на цьому не закінчились. Співзасновник Monobank Олег Гороховський пообіцяв надіслати кожному користувачу, який напише у підтримку банку текст "Я люблю DOROFEEVA та Монобанк" до опівночі 10-го грудня, на картку 100 гривень. Усього, за менш ніж 4 години, надійшло аж 52 тисячі запитів освідчень у коханні Наді Дорофєєвій.

Дві години шоу пролетіли немов мить, тож фани просто не могли відпустити свою улюбленицю зі сцени. На біс прозвучали хіти "Кохаю, але не зовсім" і "Хай пишуть", під час якої на глядачів посипалось конфеті із сердечок.

Завершився цей вечір виконанням гімну, під час якого Надя огорнула себе прапором України та подякувала захисникам української землі. Загальна сума благодійного збору склала 3 мільйони грн: це 100% з ініціативи Meet & Greet з усього туру та з Києва, донати на банку збору та кошти з аукціону. Гроші підуть на допомогу 12-ї бригаді спецпризначення "Азов".

Це був один з найпотужніших днів у моєму житті! Спіймала себе на відчутті, що найбільше емоцій отримала саме від того, що нам разом вдалося допомогти. Я не могла навіть уявити, що в країні є такі люди, які роблять такі вчинки. Це фантастика! Дякую всім, хто долучився. Я кохаю вас, зовсім! — ділиться DOROFEEVA.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
798d4edd-bc8a-41b5-bd57-70363302483c.jpg - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

У київському транспорті можуть запустити оплату проїзду без валідатора - 412x412
Новини

Вероніка Кіреєва

У київському транспорті можуть запустити оплату проїзду без валідатора

У Київському університеті Шевченка встановили рекорд з найшвидшого випуску книги - 412x412
Новини

Валентина Твердохліб

У Київському університеті Шевченка встановили рекорд з найшвидшого випуску книги

Матір льотчика, якого нарекли привидом Києва, стала військовою капеланкою - 412x412
Новини

Валентина Твердохліб

Матір льотчика, якого нарекли привидом Києва, стала військовою капеланкою

"Київводоканал" відключає воду боржникам: як відновити послугу - 412x412
Новини

Вероніка Кіреєва

"Київводоканал" відключає воду боржникам: як відновити послугу

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації