Жителям Київщини, чиї будинки постраждали внаслідок бойових дій, даватимуть до 30 тисяч доларів на відбудову

Жителям Київщини, чиї будинки постраждали внаслідок бойових дій, даватимуть до 30 тисяч доларів на відбудову Фото: телеграм-канал Андрія Кравчука

На Київщині за підтримки американського бізнесмена і мецената Делла Лоя Хансена реалізують низку проєктів з відновлення інфраструктури громад та підтримки переселенців. Про майбутні проєкти розповів начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Зокрема, за ініціативи Делла Лоя Хансена планують реалізувати перший в Україні проєкт співпраці приватного благодійного фонду з державною програмою "єВідновлення". В його межах благодійний фонд Хансена додаватиме до державного сертифікату кошти, яких бракує для повноцінного завершення будівництва, проведення ремонту та облаштування благоустрою. Сума доданих коштів — до 30 тис. доларів. Цей проєкт реалізують у населених пунктах Київської області: Андріївці, Мощуні, Макарові, в перспективі — у Бородянці.

Окрім цього, за підтримки американського мецената заплановано будівництво реабілітаційного центру з повним циклом. Також — десяти шкіл на Київщині і містечка для проживання 4 тис. переселенців. 

Раніше "ТиКиїв" розповідав про процес диджиталізації столиці. Які нові проєкти та застосунки для полегшення життя киян створила міська влада за останні п'ять років, читай у нашому матеріалі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації