З'явилась схема зони відпочинку на Оболонському острові: міст-хвилю вже майже добудували

З'явилась схема зони відпочинку на Оболонському острові: міст-хвилю вже майже добудували Візуалізація: "Проектні системи"

З'явився план благоустрою нової зони відпочинку на Оболонському острові, яку планують відкрити вже в цьому році. Про це повідомив незалежний інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин. 

Схему з візуалізацією того, як виглядатиме нова рекреаційна зона, встановили на паркані будівництва пішохідного мосту-хвилі, який сполучатиме острів з парком "Наталка". 

На схемі можна побачити, що острів буде розділений на кілька зон: пляж з майданчиками для гри у волейбол, роздягальними та душовими, зона воркаута, зона для занять йогою, дитяча зона, зони з гойдалками. 

На острові встановлять питні фонтанчики, прокладуть пішохідні доріжки; вздовж пляжу облаштують парапет з дерев'яним настилом тощо. 

0 / 0

За словами Авдокушина, спорудження конструкції мосту-хвилі на Оболонський острів вже практично завершене.  

Скоро будівельники мають почати облаштовувати пішохідну частину споруди — для завершення робіт у них є два місяці, адже відкрити міст планують до Дня Києва.

Міст вийшов дуже хитромудрим. Досвідчені мостовики, що працюють над цим проєктом, свідчать, що попри те, що їм доводилося будувати й значно більш масштабні мостові споруди, цей міст з технічного погляду — найскладніший, який їм траплявся, — зазначив оглядач.

Раніше "ТиКиїв" розбирався, які проєкти планує КМДА у місті у 2024 році. Серед них — зона відпочинку на Оболонському острові, музей Голодомору та метро на Виноградар.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації