Комісія облради перевірила укриття в Борисполі: що побачили

Комісія облради перевірила укриття в Борисполі: що побачили Фото: Київська облрада

У місті Бориспіль будуються нові та відновлюються укриття, що вже існують. Яка ситуація із бомбосховищами у місті — перевіряла тимчасова контрольна комісія Київської облради.

Укриття в Борисполі перевірила комісія облради
Фото: Київська облрада

Під час виїзного засідання члени комісії відзначили, що в Борисполі одночасно ремонтується значна кількість укриттів. У першу чергу в закладах освіти. Роботи розпочалися в червні — серпні 2023 року. Але на початок навчального року значна кількість укриттів у садочках та школах не введена в експлуатацію. 

Укриття в Борисполі перевірила комісія облради
Фото: Київська облрада

Виникли питання у комісії й до стану деяких укриттів у житлових будинках. Вони не прибираються, а також у них не дотримуються встановлених вимог експлуатації.

Загалом члени комісії позитивно оцінили роботу місцевої влади Борисполя. Адже керівництво міста активно займається облаштуванням укриттів та занепокоєне безпекою дітей під час навчального процесу. Про це повідомили на сайті Київської облради.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у Фастівському районі Київщини посеред озера насипали дорогу. За словами місцевої влади, вона необхідна для того, щоб скоротити дорогу до укриття. Детальніше про це читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації