LOVE YOU та "АНТОНОВ" випустили золоті та срібні прикраси, присвячені літаку "Мрія"

LOVE YOU та "АНТОНОВ" випустили золоті та срібні прикраси, присвячені літаку "Мрія" Усі фото: LOVE YOU

Бренд ювелірних подарунків LOVE YOU випустив нову колекцію прикрас у межах першої ліцензійної колаборації з авіабудівним підприємством "АНТОНОВ".

У центрі колекції — легендарний транспортний літак АН-225 "Мрія", який встановив більш ніж 200 світових авіаційних рекордів. Прикраси відтворюють образ "Мрії", її логотип у різних інтерпретаціях та конструкторські деталі.

Щоб створити колекцію, команда дизайнерів та ювелірів бренду LOVE YOU вивчала історію та побудову літака, який був справжнім інженерним дивом.

До колекції "Мрія" увійшло сім комплектів різних за дизайном прикрас, три з яких виконані у сріблі, а решта — у золоті. Серед комплектів є прикраси, оздоблені кристалами, варіанти у мінімалістичному стилі, без вставок та прикраси, покриті кольоровою емаллю. 

0 / 0

За умовами офіційної ліцензійної співпраці бренду LOVE YOU та підприємства "АНТОНОВ", відсоток від продажу прикрас з колекції "Мрія" спрямують на підтримку масштабного омріяного проєкту одразу після перемоги.

Ми хочемо зазначити саме про важливість створення ліцензійних проєктів, вибудовування такої культури в Україні. Наша колаборація є ліцензійною співпрацею. Це приклад відповідального та етичного підходу, який є надзвичайно важливим, — кажуть представники бренду.

У LOVE YOU додають, що кожен може стати частиною історії, яка приведе до мрії — відбудови найбільшого у світі транспортного літака після перемоги України, який стане символом нашого відродження.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації