Київавтодор оголосив тендер на капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вулиць Лугової та Богатирської

Київавтодор оголосив тендер на капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вулиць Лугової та Богатирської Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

Комунальна корпорація "Київавтодор" оголосила тендер на капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вулиць Лугової та Богатирської, що в Оболонському районі столиці. 

Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов
Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

За словами компанії, цей шляхопровід введений в експлуатацію в 1986 році. З того часу на споруді капітальних ремонтів чи реконструкцій не проводили.

Наразі нижні шари дорожнього покриття мостового полотна, деформаційні шви та гідроізоляція перебувають у зношеному стані. А система водовідведення з проїжджої частини та тротуарів потребує оновлення, — повідомляють у Київавтодорі.

За інформацією комунального підприємства, заплановані роботи дозволять привести споруду у відповідність до сучасних потреб містян, створять належні умови для надійного й комфортного пересування всіх учасників дорожнього руху. Та в такий спосіб забезпечать комплексний підхід до ремонту вулично-дорожньої мережі столиці.

Загалом проєкт реконструкції передбачає ремонт мостового полотна, прогонових будов і конструкцій опор. Під час робіт дорожники мають влаштувати нові перильну й бар'єрну огорожі, опори для ліхтарів і дорожнє покриття на підходах. А на тротуарах — велодоріжки.

Капітальний ремонт виконають з урахуванням принципів безбар'єрності — для безперешкодного доступу для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення. Зокрема, на підходах до пішохідних переходів влаштують пандуси, понизять бортовий камінь і покладуть тактильну плитку, — додали в компанії.

Капітальний ремонт шляхопроводу — частина комплексного оновлення вулиці Богатирської.

Надаємо, що майже 300 новобудов Києва залишаються без електрики та тепла.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації