Як зачинення станцій метро в Києві вплине на вартість оренди житла

Як зачинення станцій метро в Києві вплине на вартість оренди житла Фото: "ТиКиїв"

Закриття станцій метро на ділянці "Теремки" — "Деміївська" призведе до зміни вартості оренди квартир. Про це повідомляє видання "Interfax-Україна" з посиланням на маркетинг-директора ЛУН Дениса Суділковського.

Зокрема, через закриття станцій метро прогнозують падіння попиту на оренду квартир у Голосіївському районі. Однак зниження цін навряд чи буде суттєвим і довгостроковим.

У короткостроковій перспективі ті, хто наразі шукають квартиру в оренду, менше братимуть до уваги цей район. Падіння попиту може призвести до зниження цін на оренду, проте навряд чи суттєво і надовго, — зазначив Денис Суділковський.

Він також наголосив, що Голосіївський район — один з найбільш густонаселених у столиці, і припинення роботи метро спричинить суттєве збільшення заторів у районі. Що теж є не дуже привабливим фактором для людей, які шукають житло у столиці.

За словами Дениса Суділковського, у короткостроковій перспективі зупинення роботи метро все ж матиме певний вплив на попит і ціни оренди. Та після відновлення роботи метрополітену ціни зростуть до минулого рівня.

Нагадаємо, що рух поїздів метро між станціями "Теремки" та "Деміївська" терміново закрили у п'ятницю, 8 грудня. Це сталося через утворення тріщин у тунелі та, як наслідок, його підтоплення, що могло спричинити руйнацію.

Для зручності мешканців Голосіївського району запустили нові автобусні та тролейбусні маршрути.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації