Яким буде новий McDonald's біля вокзалу: з'явились перші візуалізації

Яким буде новий McDonald's біля вокзалу: з'явились перші візуалізації Зображення: "МакДональдз Україна"

З'явились перші візуалізації оновленого ресторану McDonald's на Вокзальній площі, біля Центрального вокзалу Києва. Їх надала компанія "МакДональдз Україна" виданню LIGA.Life.

На рендерах можна побачити, що оновлений McDonald's буде двоповерховим, а на вулиці під закладом розмістять відкриту літню терасу, оточену невисоким парканом з ліхтарями та рослинами.

Вікно каси швидкого обслуговування McExpress, "переїде" з торця на центральну частину фасаду, ближче до входу. В екстер'єрі буде багато традиційних для українських закладів McDonald's темно-зеленого кольору та стилізації під дерево панелями.

Зображення: "МакДональдз Україна"

Як під час будівництва нових, так і під час реконструкції наявних закладів McDonald's, ми завжди враховуємо архітектуру міста і дбаємо про те, щоб ресторан був органічною частиною міського ландшафту, — зазначив директор із розвитку McDonald's в Україні Віталій Стефурак.

Нагадаємо, заклад McDonald's біля Центрального вокзалу Києва відкрився 30 березня 1999 року. Протягом років він набув слави найбільш людного та завантаженого ресторану мережі в Україні. А у 2011 році цей McDonald's став другим у світі закладом мережі за кількістю відвідувачів.

На початку червня цього року стало відомо, що McDonald's біля Центрального вокзалу закрили на реконструкцію. Вже за кілька тижнів будівлю частково демонтували для повної реконструкції. 

Читай також: "McDonald's віддасть увесь денний прибуток від продажу чизбургерів на допомогу Охматдиту"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації