Інклюзивне ательє Lady Di atelier випустило колекцію футболок для допомоги ЗСУ

Інклюзивне ательє Lady Di atelier випустило колекцію футболок для допомоги ЗСУ Фото: інстаграм @lady_di_atelier

Перше українське інклюзивне ательє Lady Di atelier випустило колекцію футболок "Залізні люди". Створення і випуск колекції відбувалися в колаборації з українським військовим Олександром Будьком на позивний "Терен". Він втратив на війні дві ноги, пройшов протезування і зараз займається просвітницькою діяльністю як ветеран.

Залізні люди — це про незламний дух, пам'ять і боротьбу. Співпраця з Tsvit Terenu особлива та натхненна. У ній ми розповідаємо про наших залізних людей, які щосекунди докладають чимало зусиль, щоб Україна була вільною та незалежною, — розповідає Lady Di atelier.

Футболки "Залізні люди" вже доступні для придбання. Їхня вартість — 1 тис. 500 гривень. З них кожні 500 гривень будуть передані на нагальні потреби Збройних сил України.

Футболки доступні у двох кольорах — чорному і білому. Купити їх можна онлайн на офіційному сайті Lady Di atelier або в їхньому шоурумі за адресою: Львів, вул. Івана Богуна, 8.

0 / 0

Раніше "ТиКиїв" писав, як у столиці пройшов марафон Незламності-2023. Це був благодійний забіг від Run Ukraine, що об'єднав 6 тис. 146 учасників, серед яких було чимало військових і ветеранів на протезах.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації