Між Либідською і Теремками можуть запустити безоплатний автобус

Між Либідською і Теремками можуть запустити безоплатний автобус Фото: ТиКиїв

Влада Києва роздумує над тим, як розв'язати питання оплати проїзду на маршруті між станціями "Теремки" та "Либідська". Розглядається варіант впровадження єдиного квитка або ж безплатного проїзду автобусами. Про це виданню "РБК-Україна" повідомив радник київського міського голови Дмитро Білоцерковець.

Я вважаю це найголовнішим питанням. Тому що це стосується насамперед комфорту та справедливості щодо людей. Воно вже на фініші. Зараз вирішується чи буде це єдиний квиток або ж автобус буде просто безплатно їздити від станції метро "Либідська" і до "Теремків", — повідомив Дмитро Білоцерковець.

За словами радника мера, це питання вирішать якнайшвидше, аби люди не переплачували за проїзд.

Буквально сьогодні-завтра буде вирішено питання стосовно того, щоб люди не сплачували двічі, тричі, а від станції метро "Либідська" до "Теремків" по тому ж самому тарифу, як вони заходять до метро, — зазначив Дмитро Білоцерковець.

Зараз також вирішується питання, хто саме буде отримувати відповідні пільги за проїзд людей: метрополітен чи "Київпастранс".

Нагадаємо, що рух поїздів метро між станціями "Теремки" та "Деміївська" терміново закрили у п'ятницю, 8 грудня. Це сталося через утворення тріщин у тунелі та, як наслідок, його підтоплення, що могло спричинити руйнацію.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації