На Деміївській площі розкрили аварійний тунель метро: фото

На Деміївській площі розкрили аварійний тунель метро: фото Усі фото: facebook.com/PavelAvdokushyn

На аварійній ділянці між стаціями метро "Деміївська" та "Либідська" будівельники розкрили тунель. Про це повідомив незалежний інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин.

Він розповів, що ремонт аварійного перегону між "Деміївською" та "Либідською" тепер перейшов на наступний ключовий етап. Тож ремонтні роботи тепер мають прискоритися.

Так, найближчим часом компанія "Автострада", яка проводить ремонт у метро, планує збільшити кількість працівників та будівельної техніки на цій дільниці. Авдокушин пояснив, що раніше цього не робили через певні технологічні процеси та адміністративні процедури, які не дозволяли будівельникам "набрати потрібну швидкість".

0 / 0

Нагадаємо, 8 грудня 2023 року екстрено закрили рух тунелем метро між станціями "Деміївська" та "Либідська" для термінового ремонту прогону, що почав підтікати.

На час перекриття частини синьої гілки запустили додаткові маршрути громадського транспорту. Між станціями "Теремки" та "Деміївська" організували човниковий рух поїздів.

Зараз в аварійному тунелі цілодобово і без вихідних тривають ремонтні роботи. 27-метрову аварійну ділянку перегону повністю демонтують, а частини старого тунелю, що прилягають до аварійної ділянки, додатково укріплять. Завершити ремонт у тунелі між "Деміївською" та "Либідською" планують влітку.

Аварія у тунелі метро між станціями "Деміївська" та "Либідська" обійдеться Києву майже у 400 мільйонів гривень. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації