Під час благодійного забігу Spartan Race зібрали понад 3 млн грн: фото

Під час благодійного забігу Spartan Race зібрали понад 3 млн грн: фото Усі фото: facebook.com/spartanraceua

На Трухановому острові відбувся благодійний забіг Spartan Race та аукціон, під час якого збирали кошти на закупівлю дронів для ГУР. Про це повідомили мер Києва Віталій Кличко та організатори забігу.

У ньому взяли участь майже 2000 людей, які подолали дистанцію у п'ять кілометрів з перешкодами. Учасники стрибали через вогонь, перелазили через високі стінки, бігли через бруд та долали інші перешкоди.

0 / 0

А під час благодійного аукціону вдалося зібрати понад три мільйони гривень. Серед лотів були, зокрема, боксерські рукавички з автографом Віталія Кличка, які продали на аукціоні за 60 тисяч гривень. Також їх ще мають підписати Володимир Кличко та Олександр Усик.

Кожна гривня з цієї неймовірної суми буде спрямована на підтримку ГУР. А також на протезування та реабілітацію пораненого бійця, — кажуть організатори Spartan Race.

Нагадаємо, у застосунку "Київ Цифровий" стартувало нове опитування щодо ментального здоров'я жителів столиці. Дослідження допоможе визначити, чи змінився ментальний стан киян, та якими способами вони зміцнюють свою стресостійкість.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації