Про шкільне кохання та весну: Андре Тан презентував нову колекцію

Про шкільне кохання та весну: Андре Тан презентував нову колекцію Фото: пресслужба Андре Тана

Андре Тан випустив лімітовану лінійку з символічною назвою Blooms — "Цвітіння". На створення капсули дизайнера надихнули краса українських жінок та весняних квітів, а також теплі спогади про перше кохання.

Фото: пресслужба Андре Тана

За словами Андре, ностальгувати про своє минуле він почав під ракетними атаками.

Фото: пресслужба Андре Тана

"Мій мозок почав діставати теплі спогади про перше кохання, дуже наївне, прекрасне, цнотливе. Така собі шкільна любов, про яку свого часу співав ще Скрябін. Ці епізоди та відчуття наклалися на спостереження за цвітінням квітів — і за тим, як одягаються наші прекрасні українські жінки. В результаті мене відвідало дуже сильне натхнення, яке і трансформувалось у нову колекцію Blooms",— каже дизайнер.

Це таке поєднання особливого весняно-літнього стану, коли душа розквітає і хочеться жити, навіть попри все горе, перепони та негаразди.

Фото: пресслужба Андре Тана

У колекції представлені сукні, штани, жакети, комбінезони та тренчі. Кожна річ має своє ім'я: "квітка айстри", "камелія", "пристрасть", "перший поцілунок", "літній дощ" тощо.

Фото: пресслужба Андре Тана

Я дуже щасливий, що навіть через фото вдалось передати настрій та головне натхнення колекції: легку, розслаблену жінку, яку люблять і яка любить у відповідь. Я дійсно вважаю, що краса врятує світ. А прямо сьогодні краса та кохання, як мінімум, рятують наше психічне здоров'я.

"Ми продовжуємо жити та любити — ніякий ворог не забере це у нас. Він не забере випускний в школі, прогулянку закоханих, які тримаються за руки та гуляють містом, наші традиції — народні та сучасно-побутові. Ми живемо далі: створюються сім'ї, люди збираються на хрестини та дні народження. А вінцем цього є українська жінка, якій я і співаю дифірамби в новій колекції", — наголосив Андре Тан.

Фото: пресслужба Андре Тана

Раніше "ТиКиїв" писав, що український бренд OLIZ випустив колекцію хусток і одягу з орнаментами Софії Київської. Детальніше про це читай тут.

Читай також: Анастасія Іванова: "Сукні потрібні завжди – навіть під час війни!"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації